2 Responses to “Vlog week #3”

Author's gravatar

Na je bezoek aan Radio2 was ik wel benieuwd naar je site. Maar zover ik snel zie, heb je lekkere recepten op je site staan. En heb je nog de streven voor een halve marathon? Zelf loop ik nu ongeveer 25 maanden en na 22 maanden liep ik mijn eerste marathon. Bewonder ook andermans loop doelstellingen.

    Author's gravatar

    Dag Rogier

    Bedankt voor uw reactie. Ik heb vorig jaar de 10 Miles van Antwerpen gelopen en ben opnieuw ingeschreven dit jaar. 16 km vind ik voor mezelf wel de limiet… never say never, maar een halve marathon zit er niet echt in, laat staan een hele…:-) Dus heel veel respect voor je prestatie. Vele groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.